Oplossingen voor particulieren en professionals

Oplossingen voor particulieren en professionals.

Particulieren en professionals zijn bij ons even welkom. Ze kunnen allebei genieten van onze snelle en deskundige service en adviezen aan super prijzen!

Grote keuze aan oplossingen.

We hebben onze eigen plaatsingsservice! Via een groot gamma producten kunnen we bovendien vele stijlen en budgetten aan. Allemaal met kwalitatief hoogstaande producten binnen ieders budget.

Verlichtingsprojecten: privé, kantoren, winkels en industrie.

Wij ondersteunen volledige verlichtingsprojecten. Van A tot Z. We specialiseren ons in residentiële woningbouw, kantoorruimten, winkelruimtes en sommige industriële oplossingen. 2D en 3D simulaties zijn hier dikwijls onontbeerlijk en garanderen dat wettelijke normen worden gerespecteerd.

Competitieve prijzen, top adviezen

Omdat we focussen op toegevoegde waarde en met duurzame partners werken, kunnen we zeer competitief aanbieden. We hebben dan ook bewust gekozen om allerhande overhead en dure grote winkelruimtes op toplocaties te vermijden. Dat komt enkel uw portefeuille ten goede.

Gedetailleerde en eenvoudig te gebruiken webshop.

In de overzichtelijke webshop met veel keuzemogelijkheden vind u een deel van ons aanbod. Electronische betaling gaat veillig, snel en eenvoudig via de gecertifieerde partner Mollie. Wij slaan geen enkele bankgegevens op in onze servers en uw aanmeldingsgegevens voor deze website worden versleuteld bewaard.

Showroom te Lier.

Stelt u in staat om het groot deel van de oplossingen te bezichtigen, texturen en kleuren te vergelijken en stijlen te kiezen. Buiten de standaard openingsuren kan u ons altijd ook op afspraak bezoeken of komen we zelfs tot bij u.